Ryhmäliikuntatila

10 viikon ryhmäliikunta 6.-12.3.2023

Maanantai 

17.15 Lattarit 45', ryhmäliikuntatila

18.15 Spinning 45' näyttelytila

Tiistai

18.00 Bodypump 60’ ryhmäliikuntatila

Keskiviikko

17.30 Äänimalja rentoutus- 

maksu erikseen ohjaajalle

Sporttikorttilaiset 6€

Muut 10€, ryhmäliikuntatila

Torstai

16.30 Jooga ’45, ryhmäliikuntatila

18.00 Vatsa-selkä 30’, ryhmäliikuntatila

18.40 Spinning 30’ näyttelytila

Ryhmäliikunta-aikataulu KEVÄT 2023

9.1.-30.4.2023 

Maanantai
17.15 Lattarit 45' , ryhmäliikuntatila
18.15 Vesijuoksu/jumppa

18.15 Spinning 45', näyttelytila

Tiistai
10.00 Kuntosali konkarit, hotellin kuntosali
11.15 Vesijumppa 30'

16.00 Kuntosali startti- vasta-alkajat ja liikuntaresepti, hotellin kuntosali
17.15 Les Mills Body Combat® 55´, ryhmäliikuntatila

Keskiviikko
16.30 Lavis®
17.20 FasciaMethod® 45´, ryhmäliikuntatila
18.15 Les Mills Bodypump® 55´, ryhmäliikuntatila

Torstai

16.00 Kuntosali startti- vasta-alkajat 
16.30 Jooga® 45´, ryhmäliikuntatila
18.05 Les Mills Core 30', ryhmäliikuntatila

18.45 Spinning 30', näyttelytila

Sunnuntai
18.00 Les Mills Bodypump® 55´, ryhmäliikuntatila

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

Vesileppis Areenan ryhmäliikutatila on varustettu monipuolisella liikuntavarustuksella ja joustolattialla. Ikkunasta avautuu upeat maisemat suoraan Unnukalle. Tila muuttuu tarvittaessa kokoustilaksi tai vaikkapa tilausravintolaksi.

Lisätietoa:

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Kiminki henna.kiminki@vesileppis.fi puh.044 493 9599
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Ryhmäliikuntatilan varaukset voi tehdä keilahallilta info@vesileppisareena.fi tai 0400980026
tai Vesileppiksen myyntipalvelusta sales@vesileppis.fi tai 0400980026.

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Seniori ryhmäliikunnat siirtyivät Sisä-Savon kansalaisopiston hallinnoimaksi 31.12.2020. 

Sisä-Savon kansalaisopiston ryhmäliikuntatunnit alkavat syyskuussa, muista ilmoittautua kursseille.  

Vesijuoksu/vesijumppa
Nivelille ystävällinen ja hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. 
Virtuaalivesijumppa

On kaikille avoin lisäpalvelu, jonne pääsy kylpylälipulla. Tunti tulee ohjattuna musiikilla ja äänillä isosta näytöstä.

Spinning

Sisäpyöräily on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja parantaa hapenottokykyä.Tunnilla paikat jaetaan tulojärjestyksessä, asiakaspaikkoja 15. Tunti pidetään näyttelytilassa, Areenan alakerrassa. 

Les Mills BodyCombat

Bodycombat on voimaa ja energiaa huokuva tunti, jonka liikkeiden aikana tekniikat perustuvat erilaisiin itsepuolustuslajeihin, kuten karateen,taekwondoon,capoeiraan ja nyrkkeilyyn. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti-ja potkusarjoja vauhdikkaan musiikin tahtiin. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Kuntosali

Kuntosali laitteilla tehtävää kokonaisvaltaista koko kehon lihasvoima-sekä tasapainoharjoittelua. Tunnilla opit turvalliset ja oikea oppiset tekniikat.  

LES MILLS CORE

keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja.
LES MILLS BODYPUMP

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Välineinä toimivat step-lauta, levytanko ja painot, joita jokainen voi säädellä itselleen sopivaksi. Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti vartalon suurimpia lihaksia ja vatsalihaksia sekä lopuksi venytellään harjoitetut lihakset. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja painot voi valita oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille.

LATTARIT

Helppo, hauska ja hikinen tunti tanssiaskelin. Musiikkina rytmikästä Latino-musiikkia, joka saa lantiot varmasti liikkeelle.