Ryhmäliikuntatila

Ryhmäliikunta-aikataulu KESÄ 2022

30.5-31.7.2022 

Maanantai

17.15 Kehonpainojumppa  45, ulkona sään salliessa  (KESÄKUU)
17.15 Kahvakuula 45, ulkona sään salliessa (HEINÄKUU)

18.15 Bodystep®, ryhmäliikuntatila

Tiistai
18.00 Porrasteeni + Core, Vesileppiksen kuntoportaat

Keskiviikko
17.00 Jooga®, ryhmäliikuntatila
18.00 Bodypump®, ryhmäliikuntatila

TORSTAINA 16.6. klo 16.30-19.00

SPINNING MARATON!

Polje koko maraton tai sen aikaa kun haluat. Paikat täytetään tulojärjestyksessä (12 asiakaspaikkaa)

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

Vesileppis Areenan ryhmäliikutatila on varustettu monipuolisella liikuntavarustuksella ja joustolattialla. Ikkunasta avautuu upeat maisemat suoraan Unnukalle. Tila muuttuu tarvittaessa kokoustilaksi tai vaikkapa tilausravintolaksi.

Lisätietoa:

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Kiminki henna.kiminki@vesileppis.fi puh.044 493 9599
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Ryhmäliikuntatilan varaukset voi tehdä myös keilahallilta info@vesileppisareena.fi tai 0400980026
tai Vesileppiksen myyntipalvelusta sales@vesileppis.fi tai 0400980026.

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Seniori ryhmäliikunnat siirtyvät Sisä-Savon kansalaisopiston hallinnoimaksi 31.12.2020. 

Sisä-Savon kansalaisopiston ryhmäliikuntatunnit alkavat syyskuussa, muista ilmoittautua kursseille.  

Vesijuoksu/vesijumppa

Nivelille ystävällinen ja hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. 

Spinning

Sisäpyöräily on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja parantaa hapenottokykyä.Tunnilla paikat jaetaan tulojärjestyksessä, asiakaspaikkoja 15. Tunti pidetään näyttelytilassa, Areenan alakerrassa. 

Virtuaalivesijumppa

On kaikille avoin lisäpalvelu, jonne pääsy kylpylälipulla. Tunti tulee ohjattuna musiikilla ja äänillä isosta näytöstä.

Les Mills BodyCombat

Bodycombat on voimaa ja energiaa huokuva tunti, jonka liikkeiden aikana tekniikat perustuvat erilaisiin itsepuolustuslajeihin, kuten karateen,taekwondoon,capoeiraan ja nyrkkeilyyn. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti-ja potkusarjoja vauhdikkaan musiikin tahtiin. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Kuntosali

Kuntosali laitteilla tehtävää kokonaisvaltaista koko kehon lihasvoima-sekä tasapainoharjoittelua. Tunnilla opit turvalliset ja oikea oppiset tekniikat.  

VATSA-SELKÄ

On 30 minuttin intensiivinen keskivaratlotreeni. Tunnilla tehdään dynaamisia lihaskuntoliikkeitä jotka kiinteyttävät pääasiallisesti vatsan, selän ja lantion alueen lihaksia. Tunti tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että aktiiviliikkujille. Liikkeiden yksinkertaisuuden ja liikevaihtoehtojen avulla voit harjoitella omalla tasollasi. 

LES MILLS BODYPUMP

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Välineinä toimivat step-lauta, levytanko ja painot, joita jokainen voi säädellä itselleen sopivaksi. Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti vartalon suurimpia lihaksia ja vatsalihaksia sekä lopuksi venytellään harjoitetut lihakset. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja painot voi valita oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille.

LES MILLS BODYSTEP

on atleettinen ja hauska step-tunti, jossa jokainen kappale sisältää oman pienen koreografian. Tunti sisältää sykkeenkohotus-osioita, aktiivisia palautusosioita sekä lihaskuntoliikkeitä keskittyen alavartalon lihaksiin. Tunnin aikana tulet tekemään erilaisia askelluksia step-laudalle, monia eri yhdistelmäliikkeitä sekä keskivartaloa harjoittavia osuuksia. Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeuden jokainen voi säätää itselleen sopivaksi. Tällä tunnilla parannat aerobista kuntoasi ja pidät samalla hauskaa!

KEHONPAINOHARJOITTELU (KESÄKUU)

Monipuolinen kehonpainotreeni, joka kehittää toiminnallista voimaa, sykettä sekä liikkuvuutta. Tunnilla kasvatat voimatasoja sekä poltat rasvaa tehokkaasti.
Tunti pidetään ulkona, kokoontuminen Areenan pääovilla (säävaraus sisälle)

KAHVAKUULA (HEINÄKUU)

Kahvakuula on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni vain yhtä välinettä käyttämällä! Kahvakuulatreeni on koko kehon haastava lihaskuntoharjoitus, jossa erityisesti keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä, joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tunti pidetään ulkona, kokoontuminen ryhmäliikuntatilan edessä (säävaraus sisälle)

PORRASTREENI+ CORE

Portaissa harjoittelulla on monia hyötyjä: kehität kestävyyskuntoasi, koordinaatio kykyäsi sekä alavartalon voimaa tehokkaasti. Harjoitamme porrastreenin ohessa myös keskivartalon lihaskuntoa. Tunti sopii kaikille, koska treenin voi suorittaa oman kuntotason mukaan. Vesileppiksen kuntoportaat