Toppahousuliiga 2022-2023

Toppahousuliiga on saatu tältä kaudelta päätökseen.

Palataan taas syksyllä!

Toppahousuliigan avauskierros pelataan 6.10.22 klo 18. Sivulta löydät kausiennakon joukkuekohtaisesti, sekä päivittyvän sarjatilanteen. 

Kukkokievari. Pientä rosterimuutosta viimekauden mestarijoukkueeseen on tullut offseasonin aikana, kun yksi joukkueen runkopelaajista vaihtoi toppahousut virallisiin peleihin ja pysyvä korvaaja on vielä etsinnässä. Kaiken mennessä nappiin ovat olleet vuosia pysäyttämättömiä toppahousuliigan peleissä. Runkosarjan sijoitusarvio; top 2.

Last Heteros. Osittain uudet tuulet puhaltavat myös viimekauden perintöprinsessoilla. Viimekaudella parissakin joukkueessa paikkaajana nähty Torvis Pete on saapunut vahvistamaan tätä isäntäporukkaa muualle siirtyneen pelaajan paikalle. Runkosarjan sijoitusarvio: top 3.

Metos. Toppahousuliigan kahden edelliskauden parhaan pelaajan tittelin napannut Katja on pääsääntöisesti pitänyt koko orkesteria reppuselässään. Taustatuen ollessa kunnossa porukka voi voittaa kenet tahansa milloin tahansa. Vahva kausi odotettavissa. Runkosarjan sijoitusarvio: 2.-4.

Four Amigos. Viimekauden tulokasporukka on nyt ajettu sisään ja miesten kaiken järjen mukaan olisi pitänyt alkujännityksestä selvitä. Tulostaso voi olla mitä tahansa fantastisen ja karmean väliltä, kuitenkin omaavat koko kilpailun voittoon vaadittavan potentiaalin, josta kertoo mm Petri Montosen 255 sarja viimekauden avauskierroksilta. Osalla pelaajista vielä turnauskestävyyden kanssa tekemistä. Runkosarjan sijoitusarvio: top 4.

K-rauta. Jokavuotisesta mukanaolosta jos saisi mitalin niin palkintokaappi olisi täynnä. Nyt ei ole. Viimevuosina jumbosijoille jämähtäneellä yleisön suosikilla olisikin avaimet kohennella asemiaan viimevuosista, mikäli Olli on tehnyt muutakin, kun pelannut padelia kesän aikana. Kauden suurin kysymys joukkueen osalta lienee on kuitenkin, että vieläkö Markku nähdään ihastuttamassa yleisöä? Runkosarjan sijoitusarvio: 4.-7.

Oplatek. Toinen viimevuotisista tulokkaista. Alkukaudesta ei voinut odottaa joukkueen ottavan pistettäkään, mutta kauden loppua kohden nähty hirvittävä tasonnosto varsinkin Vellulta siivitti joukkueen jopa ennakkosuosikiksi osassa otteluista. Porukan jatkaessa siitä mihin viime kauden päätteeksi jäätiin, top 3 sijoituskaan ei ole utopiaa. Joukkueen jäseniä on kuitenkin hallilla nähty sen verran vähän painamassa toistoja sisään, että odotettavissa on hieman alavireisempää keliä alkukaudesta varsinkin, mutta nousujohteista kautta taas povattavissa. Runkosarjan sijoitusarvio: 4.-7.

Vesileppis. Viimevuosien pisteautomaatti on tarkassa syynissä tällä kaudella. Kapteeni Tirkkosen orkesterilla on hyvänä päivänä mahdollisuudet mihin vain, kunhan vain paikalle selviävät. Perustaso on tälle kautta kuitenkin asettamatta joten ei voi yhtään tietää mikä odottaa pelien alkaessa, lupaavia merkkejä kuitenkin viimevuosiin nähden ilmassa. Runkosarjan sijoitusarvio: 5.-7.

Tervetuloa mukaa rentoon keilailuun!

Lisätiedot keilahallilta

puh. 0400 98 026

info@vesileppisareena.fi